Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
. .

 

«Στη σημερινή προσδιορισμένη ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών εκδίκαση της αγωγής μου κατά του κ. Α. Βγενόπουλου για τις ανυπόστατες συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις του μέσω συνεντεύξεων στα Μ.Μ.Ε. για 50 εκατομμύρια δρχ. ή 146 χιλ. € που δήθεν είχε δώσει σε εμένα για την αναδάσωση των καμένων ελαιώνων της Σάμου πριν δέκα χρόνια, δεν προσήλθε και μέσω του συνηγόρου του ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υποθέσεως. Προσωπικά ήμουν παρών, και οι Νομικοί μου κ.κ. Ν. Κωνσταντόπουλος και Αγγ. Καραχάλιος δεν συναίνεσαν στην αναβολή.

Πριν λίγες μέρες, η δικαιοσύνη αποφάσισε τη δίωξη του κ. Α. Βγενόπουλου για απόπειρα εκβιασμού του νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, και άμεσα όπως και παλιότερα έσπευσε να δηλώσει ότι κι αυτός έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη η οποία καθυστερεί να απονεμηθεί. Η φυγομαχία του αποδεικνύει ότι όπου τον συμφέρει ευθύνεται η καθυστερημένη απονομή της δικαιοσύνης και όπου δεν τον συμφέρει μεθοδεύει την καθυστέρηση της.

Ας γνωρίζει ότι όσο και αν με αναβολές και επινοήσεις προσπαθεί να ξεφύγει από την Δικαιοσύνη δεν θα αποφύγει τις ευθύνες του, ούτε θα συσκοτίσει τις πράξεις του. Το πάρτι της λάσπης κάποτε τελειώνει, καθώς μόλις αρχίζει για αυτόν και για όσες υποθέσεις εμπλέκεται η λογοδοσία και ο καταλογισμός ευθυνών ενώπιον της δικαιοσύνης και της κοινωνίας».